Szálloda

Zala Springs Golf Resort

Zalacsányon található golf klub megfelelő biztonsági világítási rendszerét a Lumentron Electronic Kft. biztosította.

teljes hír »

Hotel Moments

Az Andrássy úton lévő Hotel Moments Budapest szállodának a biztonsági világítási rendszerét csapatunk tervezte és szállította.

teljes hír »

Aria Hotel Budapest

Az Aria Hotel, utánozhatatlan élményt nyújt Budapest belvárosában.A szálloda kialakítása többek között, tükrözi a zene iránt érzett szeretetet. A biztonsági világítási rendszert a Lumentron csapata tervezte és szállította.

teljes hír »

Sheraton Kecskemét Hotel

Egy meglévő irodaházat formáltak át Kecskeméten kívül-belül, példát mutatva arra, milyen lehetőség rejlik a funkcióváltásból eredő átalakításokban.

teljes hír »

Continental Hotel Zara

A Hungária Fürdő rekonstruálásával és a hajdani Continental Szálló helyén egy új épület emelésével született meg a Continental Hotel Zara.

teljes hír »

Yacht Club Balatonlelle

A BL YACHTCLUB egy közel 3,5 hektár közvetlen vízparti, saját, fövenyes stranddal és kültéri medencékkel rendelkező ősfás park. A komplexumhoz tartozik egy kikötő, egy yachtclub és több luxusvilla.

teljes hír »

Expo Congress Hotel

2009 augusztusában nyitotta meg kapuit a Hungexpo főbejárata mellett található Expo Congress Hotel. A 4 csillagos szállodába a vészvilágítási rendszert a Lumentron Electronic Kft. szállította.

teljes hír »

Abacus Business & Wellness Hotel

Az Abacus Business & Wellness Hotel Budapesttől 15 perce, Herceghalmán található. Közép-Magyarország legújabb üzleti és wellness profilú hoteljét 2009 júniusában adták át, a vészvilágítási rendszert a Lumentron Electronic Kft. szállította. 

teljes hír »