Kulturális Intézmény

AGORA – Művelődési és Sportház

Az intézmény számos koncertnek, színházi eseménynek, sportversenynek, báloknak és gálaműsoroknak ad otthont. A Szombathelyen található Agora felújítása során, a biztonsági világítási rendszert a Lumentron Electronic Kft. szállította.

teljes hír »

Vigadó

2014 márciusában 10 éves felújítási munkálatok végére került pont a Vigadó átadásával. Az épület felújításánál a fő szempont volt a XIX. századi korabeli állapot visszaállítása úgy, hogy mindeközben a mai kor követelményeinek is megfeleljen az épület.

teljes hír »

Zeneakadémia

2013-ra megújult a késő eklektika stílusjegyeit magán viselő, 138 éve alapított Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, azaz a Zeneakadémia. Az épület biztonsági világítási rendszerét a Lumentron Electronic Kft. szállította.

teljes hír »

MOM Kulturális Központ

2011 tavaszára MOM központ és a környező rész teljesen megújult. A XII. kerületi önkormányzat európai uniós támogatásból létrehozta a Gesztenyéskert kulturális, sport és szabadidő negyedet a MOM Kulturális Központ, a Gesztenyéskert és a Sirály utca rekonstrukciójával.

teljes hír »

Jászai Mari Színház, Népház

A Jászai Mari Színház, azaz az egykori Népház épületét 1913-1917 között emelték, jelenlegi nevét 1994-óta tudhatja magáénak. Egyike Tatabánya legpatinásabb épületeinek, sőt, a megye egyetlen kőszínháza.

teljes hír »

Aquincumi Múzeum

Rajk László tervei alapján 2008-ra készült el az Aquincumi Múzeum Projekt II. üteme, melynek keretében új kiállítóépület és állandó kiállítótér került kialakításra a trafóházből. Az új épületbe a vészvilágítási rendszert a Lumentron Electronic Kft. szállította.

teljes hír »