Iskola

Szent Orsolya Római Katolikus Iskola

A soproni Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium biztonsági világítási rendszerét csapatunk tervezte és szállította.

teljes hír »

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Műhelyház

Az egyetem zugligeti kampuszában található Műhelyház biztonsági világítási rendszerét a Lumentron csapata biztosította.

teljes hír »

Nemzeti Közszolgálati Egyetem

A budapesti Ludovika Campus kollégiumának biztonsági világítási rendszerét a Lumentron Electronic Kft. tervezte és szállította.

teljes hír »

Central European University

A Közép-európai Egyetem az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország működési engedélyével és akkreditációjával rendelkező, budapesti központú nemzetközi egyetem. A CEU biztonsági világítási rendszerét a Lumentron csapata tervezte.

teljes hír »

Corvinus Egyetem új épülete

A Duna pesti oldalán a Szabadság-hídtól nem messze található a Corvinus Egyetem új épülete, amely az AD Stúdió tervei alapján, a Konstruma Építész Irodával együttműködve, Oláh M. Zoltán (generál tervező) vezetésével készült a Wallis beruházásában.

teljes hír »

Amerikai Iskola, Nagykovácsi

2009 őszén új együttessel bővült a fővárostól 20 perce lévő Amerikai Iskola. A beruházás keretében a kisiskolás korú gyerekek kaptak új épületet, közvetlenül a területen már álló létesítmény mellé. Az új épületbe a vészvilágítási rendszert a Lumentron Electronic Kft. szállította.

teljes hír »